Svetainės reklamavimas – teisingais metodais

Išorinių nuorodų rinkimas.

Svetainei plintant natūraliu būdu – žmonės, atradę joje įdomų ar naudingą turinį, palaipsniui didina svetainės stiprumą dalindamiesi į ją nukreipiančiomis nuorodomis. Tačiau kad pirmieji lankytojai pasiektų svetainę – iš pradžių ją tenka pareklamuoti ir Google puikiai supranta, kad su aplinkiniais norite pasidalinti savo sunkiu darbu kuriant svetainę, kurioje gali būti naudingos informacijos. Efektyviai reklamuojant naują svetainės turinį – jį lengviau atras tie asmenys, kuriuos domina svetainės tematika. Tačiau nepatartina persistengti, kad nepakenktumėte svetainės reputacijai. Be to – neverta reklamuotis nesusijusio turinio svetainėse. Pavyzdžiui, maistą gaminančių mamyčių forume niekam bus neįdomu išgirsti apie padangas.

Įrašai tinklaraštyje.

Įrašas Jūsų internetinės svetainės tinklaraštyje, kuris lankytojams parodo, kad įvyko kažkas naujo – puikus būdas parodyti pasauliui naują svetainės turinį ar prekes.

Google Places.

Jei Jūsų verslas klientams yra pasiekiamas ne tik internetu, bet ir gyvai – verta užregistruoti įmonės informaciją į „Google Places“. Tai padės potencialiems klientams atrasti Jus per Google žemėlapį bei internetinėse paieškose. Daugiau apie lokalaus verslo reklamavimo galimybes skaitykite čia.

Venkite:

  • “Spaminimo” įvairių sričių svetainėse su kvietimu paspausti ant nuorodos – tokie kvietimai niekam neįdomus ir erzina žmones;
  • nuorodų pirkimo kitose, ypač nesusijusio turinio svetainėse su tikslu padidinti svetainės autoritetą – Google supranta, kurios svetainės nuorodas parduoda.
manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top