Svetainės reklamavimas – teisingais metodais

Išorinių nuorodų rinkimas.

Svetainei plintant natūraliu būdu – žmonės, atradę joje įdomų ar naudingą turinį, palaipsniui didina svetainės stiprumą dalindamiesi į ją nukreipiančiomis nuorodomis. Tačiau kad pirmieji lankytojai pasiektų svetainę – iš pradžių ją tenka pareklamuoti ir Google puikiai supranta, kad su aplinkiniais norite pasidalinti savo sunkiu darbu kuriant svetainę, kurioje gali būti naudingos informacijos. Efektyviai reklamuojant naują svetainės turinį – jį lengviau atras tie asmenys, kuriuos domina svetainės tematika. Tačiau nepatartina persistengti, kad nepakenktumėte svetainės reputacijai. Be to – neverta reklamuotis nesusijusio turinio svetainėse. Pavyzdžiui, maistą gaminančių mamyčių forume niekam bus neįdomu išgirsti apie padangas.

Įrašai tinklaraštyje.

Įrašas Jūsų internetinės svetainės tinklaraštyje, kuris lankytojams parodo, kad įvyko kažkas naujo – puikus būdas parodyti pasauliui naują svetainės turinį ar prekes.

Google Places.

Jei Jūsų verslas klientams yra pasiekiamas ne tik internetu, bet ir gyvai – verta užregistruoti įmonės informaciją į „Google Places“. Tai padės potencialiems klientams atrasti Jus per Google žemėlapį bei internetinėse paieškose. Daugiau apie lokalaus verslo reklamavimo galimybes skaitykite čia.

Venkite:

  • “Spaminimo” įvairių sričių svetainėse su kvietimu paspausti ant nuorodos – tokie kvietimai niekam neįdomus ir erzina žmones;
  • nuorodų pirkimo kitose, ypač nesusijusio turinio svetainėse su tikslu padidinti svetainės autoritetą – Google supranta, kurios svetainės nuorodas parduoda.
Scroll to Top