Raktažodžių stiprinimas

Jeigu turite internetinį verslą ir norite pritraukti daugiau lankytojų, tuomet jums reikia paieškos sistemose būti bent dešimtuke. Kaip tai padaryti? Tiesiog atlikite svetainės vidinį ir išorinį optimizavimą, kitaip vadinamą SEO, kuris suteiks puslapiui kokybės ir pritrauks daugiau klientų. Taigi, šiek tiek aptarsime pagrindinius SEO principus, kurių dėka Jūsų svetainė bus geriau surandama.

Pirma, susitvarkykite svetainės vidų. Jeigu reiktų rinktis tik vieną dalyką, kurį būtų galima sutvarkyti, tai pasirūpinkite, kad jūsų puslapių TITLE žyma būtų tvarkinga. Kadangi tai kone vienas iš svarbiausių faktorių, kuris daro įtaką „Google“ paieškos sistemos reitingui. Taip pat susitvarkykite visą svetainės turinį. Naudokite pagrindinius raktinius žodžius, kurie atspindi būtent tai ką norite parduoti. Bet žinoma, nenaudokite žodžių ten kur jų nereikia, tekstas turi būti logiškas ir informatyvus.

Taip pat naudokite raktinius žodžius ir pagrindinėje puslapio H1 žymoje. Tik raktinį žodį rašykite pradžioje, nes tai įrodymas, kad jis yra svarbesnis nei kiti, klientų neatvedantys žodžiai. Taip pat pagrindinį raktinį žodį naudokite domene ar kategorijoje. Taip pat nepamirškite dėdami paveiksliuką jį taip pat pažymėti raktažodžiu. Tuomet turėsite didesnę galimybę būti pastebimi paieškoje. Svetainės turinyje esantis tekstas turi būti įdomus lankytojams, todėl paryškinkite pagrindines teksto dalis, kurios gali būti naudingesnės už kitas. Galiausiai nepamirškite išskirti ir raktažodžių.

Bet tai dar ne viskas, yra ir kiti faktoriai, kurie kelia svetainės poziciją paieškoje. Svarbu, kad svetainės navigacija būtų patogi ir aiški lankytojui. Taip pat ir paieškos voriukams. Čia svarbiausia yra struktūra, kuri būtų susijusi ir draugiška lankytojui. Reikia nepamiršti ir to, kad kuo senesnė svetainė, jos autoritetas yra aukštesnis, kadangi paieškos sistemos supranta, jog svetainė yra patikima. Tik reikia nepamiršti nuolat atnaujinti informacijos, kadangi retai atnaujinama svetainė krenta paieškoje.

Scroll to Top