Lankytojų rinkimas: Dėmesio rinkimas

Buzz – triukšmo internete kėlimas. Tavo elektroninė parduotuvė kuo nors išskirtinė – papasakok apie tai.

Kopijuokite kanalus, bet ne žinutę – pasižiūrėk kur tai daro kiti ir pabandyk ten paskleisti savo žinutę.

Žinutės skleidimas internete gali ne tik atvesti lankytojų iš kitų svetainių, bet ir padidinti tiesioginį lankomumą.

http://www.youtube.com/watch?v=a0PhTb6J6sY&feature=player_embedded#  !

Keli dėmesio rinkimo įrankiai:

Youtube (ar kitos video vaizdelių svetainės) klipas, kuriame elektroninė parduotuvė, prekės ar paslaugos pristatos šmaikščiai, įdomiai intriguojančiai. Nepamirškite pasirūpinti, kad jūsų klipą pasižiūrės. Naudokite gyvūnus, kūdikius ar erotiką (ne pornografiją) ir savo produktus – šie dalykai visada domino žmones.

Patarimas: norite turėti aktyvią nuorodą youtube svetainėje – įveskite savo elektroninės parduotuvės adresą į aprašyma su http:// priesaga (kitaip įvedus nuoroda nesiaktyvuoja).

Būk drasus naujas įdomus. Įsidėk Youtube klipa kur pats naudojies savo siūlomais masažuokliais.

Pranešimai spaudai – neblogas būdas skleisti žinutei ir gauti nuorodų.

http://www.vz.lt; http://www.bns.lt; http://www.delfi.lt; http://www.balsas.lt; http://www.verslas.banga.lt; http://www.biznews.lt; http://www.aina.lt; http://www.infolaukas.lt; http://www.vtv.lt; http://www.verslosavaite.lt; http://www.lrytas.lt

Isivertinkite skelbiamos naujienos svarbumą. Paieškokite naujienas skelbiančių portalų, labiau atitinkančių jūsų skelbiamos žinutės temą. Įdomesnės naujienos – tyrimai, rezultatai, infovacijos, skandalai, reakcija į visuomenei svarbius įvykius.

Konkursai – dovanokite. Pakvieskite žmones kurti elektroninės parduotuvės turinį:

pvz: prašmatni vakarienė restorane už įdomiausią istoriją.

Parama, pagalba – rėmimas yra marketingo dalis. Padėkite susiedami su norima transliuoti žinute. Papasakokite apie tai ir rodykite pavyzdį, papršykite nuorodų atsiliepimų.

Kooperavimasis: Jei keičiatės nuorodomis, galite bendradarbiauti ir skelbdami žinutę. Nuostabūs naktinukai (http://www.naktinukai.lt) ir butelis išskirtinio LE’super vyno (http://www.supervynas.lt) už romantiškiausio vakaro aprašymą. Win win.

Tyrimai analizes, naujienos inovacijos

Nepamirškite: geriausiai veikia nuoseklus istorijos pasakojimas, o ne šokinėjimas nuo vieno privalumo prie kito.

Bet kuriuo atveju skelbiami dalykai turi būti susiję/susieti su Taviške IP.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top