Svetainėje talpinkite tik kokybišką, vertingą, įdomų turinį

Įdomaus turinio internetinės svetainės natūraliai tampa labiau atrandamos nei tos, kurių turinys nėra įdomus ar vertingas.

Kai svetainės turinys prikausto lankytojų dėmesį arba yra naudingas, vertingas ir dažnai atnaujinamas – tuomet svetainė plinta natūraliu būdu, lankytojai ją ilgai naršo, dalinasi jos nuorodomis socialiniuose tinkluose, blog’uose bei forumuose, o į tai atsižvelgia ir paieškų sistemos, į naršytojų užklausas tarp aukštų rezultatų pateikdamos tokios svetainės Url adresą. Be to – gerėja svetainės reputacija bet sugrįžtančių lankytojų srautai.

Pateikite tik unikalų svetainės turinį, tekstuose nadokite raktinius žodžius.

Unikalus svetainės turinys – tai vertė, kurią supranta tiek lankytojai, tiek ir paieškos sistemos. Niekada savo svetainėje netalpinkite iš kitų svetainių vogtų tekstų, nes paieškos sistemos tai puikiai supranta, o lankytojui iš kopijuoto turinio taip pat mažai naudos. Stenkitės svetainės tekstus išplėsti informacija, kurios neturi Jūsų konkurentai. Kurdami unikalų svetainės turinį (tekstus, paveikslėlius ir pan.) – naudokite raktinius žodžius, pagal kuriuos paieškos sistemų pagalba Jūsų svetainės gali ieškoti potencialūs lankotojai. Raktiniai žodžiai – tai žodžiai, kuriuos žmonės įveda į Google paieškos laukelį kažko ieškodami. Orientuokitės į tuos naršytojus, kuriuos galėtų sudominti būtent Jūsų svetainės turinys. Pagalvokite, kokiais žodžiais jie galėtų ieškoti Jūsų prekių, paslaugų ar svetainės turinio, be to – tirdami raktinius žodžius galite pasinaudoti raktinių žodžių planavimo priemone (Google Adwords keyword planner).

Venkite:

  • gramatinių klaidų;
  • ilgų, sunkiai skaitomų pastraipų;
  • nenaudingos informacijos;
  • nenatūraliai, per dažnai naudojamų raktinių žodžių tekstuose – tai gali erzinti lankytojus.
manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top