Patarimai rašant SEO tekstus

Pastaruoju metu populiarėja SEO straipsniai, kurie padeda kelti svetainės reitingą paieškos sistemose. Tai ne tik būdas suteikti informacijos apie vieną ar kitą paslaugą, bet ir padeda pritraukti naujų lankytojų, kas gali reikšti — pelno didėjimą. Tačiau SEO straipsniai gali būti parašyti ne pagal taisykles, tad reikia kuo atidžiau juos rašyti ir vengti klaidų. O tas klaidas ir apžvelgsime.

SEO straipsniai teiks maksimalią naudą jeigu juose bus tinkamas kiekis raktinių žodžių. Tarkime, jūsų įmonė teikia vaikams plaukimo pamokas, bet frazė „plaukimo pamokos“ yra per daug bendrinis, tad geriau susiaurinkite raktažodį į „plaukimo pamokos vaikas Kaune“, taip lengviau pasieksite tikslinę auditoriją ir pritrauksite daugiau lankytojų.

SEO straipsniai yra vis tiek kažkur talpinami, tačiau stenkitės vieno straipsnio netalpinti keliose svetainėse arba svetainėje, kuri neturi aukšto autoriteto bei yra SPAM’inė. Jei kelsite vieną straipsnį į daug svetainių, tuomet paieškos sistema supras, kad turinys yra neunikalus bei nekokybiškas, tuomet iš straipsnio negausite jokios naudos.

Vyrauja stereotipas, kas SEO straipsniai yra skirti ne žmonėms, o paieškos sistemoms, tad juose informacija yra bereikšmė. Tačiau taip nėra. Žmonės atėję į straipsnį ieško jiems svarbios informacijos, tad natūralu, kad jie paspaus ant raktažodžio jei supras, kad jis bus jiems naudingas. Tad geriau rašyti kokybiškus ir lengvai skaitomus straipsnius, kurie neštų naudos tiek lankytojui, tiek svetainei.

Taip pat rašant SEO straipsnius, geriau nepersistengti su raktažodžiais bei aktyviomis nuorodomis. Dažniausiai leidžiamos yra dvi nuorodos, tačiau patartina naudoti vieną. Tad kartais mažiau yra geriau, todėl nepersistenkite.

Tad jeigu dar svarstote ar sugebėsite parašyti gerą SEO straipsnį, tuomet kreipkitės į SEO straipsnių rašytojus, kurie už tam tikrą valandinį mokestį parašys kokybišką bei informatyvų tekstą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top